blog-logo

Licitația pentru salubrizarea Brașovului, anulată din nou

Licitația pentru salubrizarea Brașovului, anulată din nou

Comisia Națională de Soluționare a Contestaților a anulat licitația pentru atribuirea contractului de ridicare a gunoiului menajer de la populație, din municipiul Brașov, astfel încât procedura va trebui să fie reluată. Licitația a fost lansată în luna august, iar contractual avea o valoare estimată de 703,220 milioane lei pe o perioadă de opt ani.

Purtătorul de cuvânt Sorin Toarcea, susține că situația apărută nu costituie o problemă în perioada următoare. Și asta întrucât contractele actuale de salubrizare au fost prelungite.

„Așteptăm motivarea anulării, de la CNSC, și apoi luăm o decizie în funcție de aceasta, să vedem ce modificări vom face în documentații, în caietul de sarcini sau unde se impune. Din punct de vedere al funcționalității serviciului de salunu este o problemă, actualele contracte fiind prelungite până în 2021 sau până la momentul când se semnează un nou contract prin licitație“, a declarat Sorin Toarcea pentru brasovmetropolitan.ro, care prezintă întreaga istorie a derulării acestei licitații.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   17 octombrie - Ziua Patrimoniului Cultural Imaterial

Leave a Reply

Your email address will not be published.