CATTIA, cel mai modern centru de afaceri din Brașov FOTO – VIDEO

CATTIA, cel mai modern centru de afaceri din Brașov FOTO – VIDEO

Primarul George Scripcaru va inaugura astăzi Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri (CATTIA), situat pe str. Institutului, vizavi de Institutul de cercetare al Universității Transilvania.

Acest proiect a beneficiat de finanţare nerambursabilă în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013. Centrul este compus, la demisol, dintr-o sală de conferinţe, ateliere pentru prototipuri, ateliere mentenanţă, spaţii pentru personal, spaţii tehnice,  cameră de servere, spaţii de supraveghere şi control, bucătărie, vestiare, grupuri sanitare.

La parter sunt trei săli de workshop, platformă în aer liber pentru expoziţii, foaier, sală de conferinţe, birou de presă, copy-center, cafenea, restaurant, grupuri sanitare, iar la etaj administraţia centrului, manager, 14 birouri de incubare, 6 laboratoare, sală experimente şi demonstraţii, zonă de coworking, zonă accelerare afaceri, platformă multimedia.

Alte articole:   Zilele Dansului Contemporan aduce spectacole vizuale, la Brașov

La exterior sunt amenajate 238 locuri de parcare, dintre care cinci pentru persoane cu dizabilităţi, amenajate în incinta imobilului la cota demisolului, 150 locuri de parcare amenajate la cota terenului natural, 8 dispozitive parcaj biciclete. Pe terasa clădirii sunt amplasate panouri solare cu tuburi vidate în suprafaţă de 324 mp, astfel proiectul contribuind la reducerea emisiilor de carbon în atmosferă.

Valoare totală a investiţiei este 25.236.151,81 lei + TVA, bani ce vor fi asiguraţi de la bugetul local.

FOTO & VIDEO Iulia BOBAIȚĂ

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Doriti sa economisiti la cumparaturi? Profitati de reducerile din ianuarie
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.