blog-logo

Un braşovean şi-a bătut soția și fiul până i-a băgat în spital. Bărbatul a fost reținut

Un braşovean şi-a bătut soția și fiul până i-a băgat în spital. Bărbatul a fost reținut

Din nefericire, violența domestică se manifestă zilnic, atât prin abuz mental, cât și prin cel fizic. Cele mai multe cazuri sunt de femei abuzate de bărbați, dar există și situații când aceștia își agresează copii.

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din Brașov a fost reținut de polițiști, după ce și-a bătut fiul și soția, care au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit polițiștilor brașoveni, bărbatul este cercetat pentru violență în familie, după ce luni, în jurul orelor 19.30, şi-a agresat soţia şi fiul, în vârstă de 16 ani, în timp ce se aflau la domiciliul comun din oraş.

Alte articole:   Marius Dunca: Operatorii economici din HoReCa au plătit taxe și impozite la bugetul local, este datoria Consiliului Local acum să îi sprijine!

În urma incidentului, cei doi au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportați la spital.

„Poliţiştii Secției 4 Poliție Brașov au întocmit dosar penal pentru violenţă în familie şi au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat, prin care s-a dispus măsura evacuării temporare a acestuia din locuință, precum și păstrarea unei distanțe de 200 m față de persoanele vătămate, domiciliul acestora și unitatea de învățământ”, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, subcomisar Alina Ivan.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului Județean de Poliţie Brașov.

Alte articole:   Atenționare nowcasting: Cod galben de ceață, în județul Brașov

Și-a înjurat și agresat fiica

Tot luni, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Braşov au emis ordin de protecţie provizoriu faţă de un bărbat din Braşov, după ce acesta, şi-a agresat fizic și psihic fiica.

Pe fondul consumului de alcool şi a unor discuţii contradictorii cu soţia sa, bărbatul s-a răzbunat pe fiică. Furios, acesta ar fi agresat-o fizic şi i-ar fi adresat injurii.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru violenţă în familie şi au emis ordin de protecţie provizoriu, dispunându-se şi păstrarea unei distanțe de 50 metri față de cele două persoane vătămate.

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.