Licitație pentru proiectarea acceselor în unități de învățământ pentru persoane cu dizabilități

Licitație pentru proiectarea acceselor în unități de învățământ pentru persoane cu dizabilități

Primăria Brașov a publicat astăzi în sistemul electronic de achiziții publice anunțul privind organizarea unei licitații în vederea întocmirii documentației tehnice pentru „accesibilizarea spațiilor publice pentru persoane cu dizabilități în unități de învățământ”.

Municipalitatea solicită ofertanților executarea următoarelor documente: studiu topografic, inclusiv documentația de reactualizare, după caz. Documentații pentru obţinerea avizelor/acordurilor, conform CU, dacă este cazul. Expertiza tehnică, dacă este cazul Proiect pentru obţinerea Autorizației de Construire (PAC). PT, DDE, Liste de cantităţi, Fişe tehnice si Caiete de sarcini.

Documentațiile solicitate trebuie întocmite separat pentru fiecare unitate de învățământ și corp de clădire, respectiv pentru Grădinița cu program prelungit nr.25, Grădinița cu program prelungit nr.29, Grădinița cu program prelungit nr.19, Școala Gimnazială nr.11-corp A SI C, precum și Colegiul Tehnic ” Remus Răduleț.”- CORP A+B+D+E.

Valoarea estimată a achiziţiei este de 105.000 de lei, iar termenul limită de depunere a ofertelor este 4 noiembrie 2019, ora 15.00.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   VIDEO Ministrul Mediului: "Brașovul are potențial să devină cel mai verde oraș al României"
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.