HANDBAL: Corona Brașov a suferit primul eșec din Liga Națională

HANDBAL: Corona Brașov a suferit primul eșec din Liga Națională

CSM Corona Brașov a întâlnit, în această seară, în deplasare, în etapa a 7-a a Ligii Naționale de handbal feminin, pe Gloria Buzău.

După șase victorii pe linie, fetele antrenate de Ion Crăciun au fost învinse în această seară, scor 19-23, la pauză 12-15, la finalul unei confruntări în care brașovencele s-au întrecut în ratări. Pentru Corona Brașov au marcat: Neagu 5, Laslo 4, Tîrca 3, Buceschi 3, Bucur 2, Lopătaru 1, Pavicevic 1. În weekend, brașovencele vor primi vizita formației spaniole Super Amara Bera Bera. Meciul din Cupa EHF va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibași.

Antrenorul echipei braşovene, Ion Crăciun, a afirmat că echipa buzoiană a fost mai motivată în acest meci.

„Ştiam că ne aşteaptă un meci greu la Buzău, trebuia să vină şi înfrângerea asta din nefericire. Astăzi echipa Buzăului a fost mai motivată, i-au ieşit acţiunile mai bine, dar noi am greşit foarte, foarte mult şi în special la finalizare. Lucru acesta ne-a costat, dar nu-i nimic, mergem înainte, avem următorul joc de cupă europeană şi încercăm să ne revenim foarte repede. Noi ne batem în continuare, campionatul este lung şi avem timp să ne revenim şi să jucăm la adevărata valoare. Era normal, căci nu poţi să ţii echipa în formă maximă, mai ales că avem o echipă tânără, cu destul de puţine schimburi la bancă şi lucru acesta ne-a costat”.

Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.