Gata de iarnă! SPLT Brașov a început furnizarea căldurii în sistem centralizat

Gata de iarnă! SPLT Brașov a început furnizarea căldurii în sistem centralizat

Având în vedere că temperaturile au scăzut semnificativ în ultimele zile, Serviciul Public Local de Termoficare (SPLT ) Brașov a anunțat că sunt îndeplinite condițiile prevăzute de Legea 325 din 2016 pentru pornirea căldurii în sistem centralizat.

Conform legii, Serviciul poate furniza căldura celor branșați la sistemul de termoficare, dacă temperaturile scad sub 10 grade trei nopți consecutive.

Astfel, SPLT a început,luni seara, furnizarea agentului termic pentru încălzire la punctele termice aflate în administrare, potrivit unui anunț al Serviciului.

„Începând de astăzi, 07.10.2019, sunt îndeplinite condițiile prevazute în L325/2016 si HG337/2018 (trei nopți consecutive cu temperatura medie sub 10*C în intervalul orar 20.00-6.00), în consecință, se va incepe furnizarea de agent termic pentru încălzirea imobilelor, începând cu ora 18.00 (n.r.- luni), se arată în anunțul de pe pagina oficială de Facebook a SPLT.

În aceste condiții, brașovenii legați la sistemul centralizat sunt rugați să pornească robinetele aflate în subsolul blocurilor și, de asemenea, robinetele caloriferelor din case, pentru a beneficia de căldură.

Potrivit datelor SPLT, în Braşov sunt aproximativ 6.000 de abonaţi.

În acest an  numărul cererilor de debranșare a fost de 46, mult mai mic față de 2018, când s-au înregistrat aproximativ 300 de cereri.

Pe de altă parte, au fost rebranşate 12 blocuri, dar şi Bazinul Olimpic.

Alte articole:   O singură ofertă pentru autospeciala necesară transportului pacienților înalt contagioși
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.