Newsbv.ro vă prezintă top 10 datornici persoane fizice și agenți economici, la bugetul local

Newsbv.ro vă prezintă top 10 datornici persoane fizice și agenți economici, la bugetul local

Primăria Brașov ne-a transmis lista persoanelor juridice cu datorii la bugetul local, precum și sumele pe care le datorează cei mai mari datronici, persoane fizice. De asemenea, după cum veți vedea, sunt precizate și ce reprezintă respectivele datorii, calculate la nivelul datei de 7 septembrie 2019.

Pe primele locuri la persoane juridice figurează Motoare AB și Roman SA, cu peste 82, 5 milioane de lei. După cum se remarcă, toate firmele sunt în insolvență.

În cazul persoanelor fizice, al căror nume nu ne-a parvenit ca urmare a protecției acestora de Legea datelor cu caracter personal, se remarcă faptul că, pe lângă impozitele auto, pe clădiri sau terenuri, datornicii au amenzi de plătit la Legea nr. 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice sau Legea nr. 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Licitație reluată pentru Studiul de Fezabilitate necesar realizării conexiunii feroviare cu Aeroportul de la Ghimbav
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.