Handbal: Corona are o deplasare dificilă la Gloria Buzău

Handbal: Corona are o deplasare dificilă la Gloria Buzău

Echipa de handbal Corona Braşov are în faţă o săptămână cu două meciuri extrem de importante, şi anume, etapa de campionat, marţi, în deplasare cu Gloria Buzău de la ora 18.00 şi sâmbătă, pe teren propriu, primul meci din Cupa EHF, în compania echipei Super Amara Bera Bera, tot de la ora 18.00.

Antrenorul principal al echipei Corona, Ion Crăciun, este conştient că la echipă s-a acumulat oboseala, dar cu toate acestea speră ca jucătoarele să reuşească un joc bun la Buzău şi să se întoarcă acasă cu puncte.

„Nu ne aşteaptă o perioadă uşoară, însă facem totul pentru ca echipa să se prezinte într-o formă cât mai bună. Gloria este o echipă care are ambiţii mari şi care intră meci de meci cu gândul de a câştiga puncte fîără să fie intimidată de echipa pe care o are în faţă. Sunt pe un loc destul de bun în clasament, şi cu siguranţă îşi doresc să se menţină în faţă adunând puncte. Pe de altă parte, şi noi suntem neînvinşi şi cu siguranţă vom face totul pentru a ieşi de pe teren învingători”, a declarat Ion Crăciun.

În altă ordine de idei, handbalistele Coronei debutează sâmbătă, în actuala ediţie a Cupei EHF, competiţie în care, în turul doi, va primi la Braşov, vizita echipei Super Amara Bera Bera.

Alte articole:   Icoana Maicii Domnului, adusă la Biserica Sfântul Nicolae, de Sfânta Maria

Fanii Coronei care vor să fie alături de echipă, în sală, pot achiziţiona începând de marţi, bilete la preţul de 15 lei de pe site-ul www.bilete.ro.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate