blog-logo

Ce mai fură românii? Contoare de gaz

Ce mai fură românii? Contoare de gaz

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 3 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de ”furt”.

„La data de 6 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Compartimentul Siguranță Publică și Patrulare, au depistat, în flagrant, două persoane care au sustras un contor de gaz, instalat în holul unui bloc de locuințe situat în municipiul Brașov. Autorii faptei au fost identificați ca fiind doi bărbați cu vârsta de 38 ani, respectiv 48 ani, ambii din municipiul Brașov”, se precizează într=un comunicat de presă al IPJ Brașov.

Ca urmare a cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au identificat în interiorul autoturismului aparținând bărbatului în vârstă de 48 ani, încă un contor de gaz, cu privire la care s-a stabilit că a fost sustras de către aceleași persoane.

Alte articole:   S-au desemnat constructorii pentru încă patru obiective ale Aeroportului de la Ghimbav

Față de cei doi bărbați prinși în flagrant, a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în vederea probării întregii activități infracționale și dispunerii măsurilor legale

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate