FOTO-VIDEO Accident cu patru victime în Bod Sat!

FOTO-VIDEO  Accident cu patru victime în Bod Sat!

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov a afost solicitat să intervină la un accident a avut loc cu puțin timp în urmă în Bod Sat.

UPDATE 15.15 Cele două persoane încarcerate sunt doi tineri de 15 ani – fractura de femur, politraumatizat, transportat la Spitalul de Pediatrie, respetiv 19 ani- traumatism cranio-cerebral cu pierderea conștienței, traumatism cracio-facial, contuzie umar drept, transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov.

Celelalte două persoane accidentate sunt un bărbat de 30 ani, cu traumatism cranio-cerebral, plaga contuză parietala dreapta, transportat la Spitalul Județean și un băiat de 16 ani, cu traumatism cranio-facial, transportat la Spitalul de Pediatrie.

Știrea inițială

12.40 „Accidentul rutier s-a soldat cu patru victime constiente, dintre care două victime sunt încarcerate, pe str. Gării nr. 529. Intervin trei echipaje SMURD, o ambulanta, un echipaj pentru descarcerare și un echipaj cu apa si spuma”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, maior Ciprian Sfreja.

Circulația rutieră este blocată în zonă.

„Șoferul unei autoutilitare care se deplasa dinspre DN13 spre DN 11, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism”, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, scms Alina Maria Ivan cum a avut loc accidentul.

Alte articole:   ÎN DIRECT Ministrul Sănătății, la Brașov. Întâlnire cu diectorii spitalelor

Revenim cu amănunte!

Foto&Video: ISU Brașov

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.