blog-logo

A ajuns la arest după ce a agresat un paznic de la un magazin

A ajuns la arest după ce a agresat un paznic de la un magazin

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Brașov au reținut pentru 24 de ore un tânăr în vârstă de 23 ani din județul Vâlcea care a agresat un agent de pază de la un magazin.

Tânărul în cauză ar fi fost interceptat la ieșirea dintr-o societate comercială, de către agentul de securitate, care i-ar fi solicitat prezentarea bonului fiscal pentru un produs pe care acesta îl avea asupra sa.

„În încercarea de a-și asigura scăparea, tânărul l-ar fi agresat fizic pe agentul de securitate, după care a fugit de la locul faptei. Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului, a reușit, în scurt timp, identificarea și depistarea autorului, iar în urma probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov”, precizează polițiștii într-un comunicat de presă.

Alte articole:   PSD a sesizat BEJ ca unii fac campanie electorală în continuare

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tâlhărie”.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate