Doi sportivi au murit la maratonul montan din Piatra Craiului

Doi sportivi au murit la maratonul montan din Piatra Craiului

Tragedie la maratonul montan din Piatra Craiului, în zona Dâmbovicioara, unde o sportivă din Ungaria a alunecat și a căzut într-o râpă, ulterior paramedicii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență constatând decesul acesteia.

UPDATE 18.00 Autoritățile au revenit și au precizat că femeia care avea 45 de ani şi era din judeţul Harghita. Cei doi participau la Maratonul Pietrei Craiului, cu plecare şi sosire în Zărneşti, judeţul Braşov, şi traseu pe creasta Pietrei Craiului.

UPDATE 15.20 Din păcate, și cel de-al doilea sportiv rănit a decedat, după cum au confirmat polițiștii. Bărbatul avea 39 de ani şi era din Cluj-Napoca.

Știrea inițială

Un alt sportiv are fracturi la ambele picioare. „Salvamontul a intervenit pentru salvarea a două persoane. La locul evenimentului au fost găsite două persoane: o femeie în stop cardio-respirator și un bărbat conștient cu ambele picioare fracturate”, au transmis reprzentanții ISU.

Din păcate, tânăra nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

La locul accidentului a intervenit și un elicopter SMURD. Concursul a fost oprit.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Scenariul negru pentru luna august: Numărul infectărilor cu coronavirus ar putea ajunge la 1.200 – 1.600 de cazuri zilnice
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.