Autovehiculele de mare tonaj, verificate de Poliția Locală și inspectorii ISCTR, la intrarea în Brașov

Autovehiculele de mare tonaj, verificate de Poliția Locală și inspectorii ISCTR, la intrarea în Brașov

Aagenți de la Poliția Locală Brașov împreună cu inspectori de la ISCTR – Control Trafic Brașov (Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier – instituție aflată în subordinea Ministerului Transporturilor) au verificat zeci de autovehicule de mare tonaj care au intrat în municipiul Brașov prin zona de nord a orașului.

În doar o oră, poliţiştii locali braşoveni şi angajaţii Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier Braşov, au verificat 40 de camioane.

„Vehiculele au fost oprite în trafic pentru verificarea respectării maselor și/sau dimensiunilor maxim admise, dar și a existenței permiselor de liberă trecere (L.T.-uri), documente necesare pentru accesul pe drumurile din oraș. Cu această ocazie, polițiștii locali de la Biroul Rutier au aplicat două sancțiuni la HCL 243/2005 (Regulamentul privind eliberarea și folosirea permiselor de Liberă Trecere pentru circulația pe străzile din Municipiul Brașov), în valoare totală de 2.500 de lei, iar inspectorii de la ISCTR Brașov au aplicat o sancțiune în cuantum de 1.000 de lei.”, potrivit Poliţiei Locale Braşov.

Verificări pe această linie de muncă vor mai fi derulate în următoarea perioadă și la celelalte intrări în oraș.

BIROUL RUTIER DE LA POLIȚIA LOCALĂ BRAȘOV ȘI ISCTR BRAȘOV VOR EFECTUA ÎN TANDEM O SERIE DE CONTROALE, LA INTRĂRILE DIN MUNICIPIU. În premieră, timp de o oră, agenții de la Poliția Locală Brașov împreună cu inspectorii de la ISCTR – Control Trafic Brașov (Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier – instituție aflată în subordinea Ministerului Transporturilor) au verificat 40 de autovehicule de mare tonaj care au intrat în municipiul Brasov prin zona de nord a orașului. Vehiculele au fost oprite în trafic pentru verificarea respectării maselor și/sau dimensiunilor maxim admise, dar și a existenței permiselor de liberă trecere (L.T.-uri), documente necesare pentru accesul pe drumurile din oraș. Cu această ocazie, polițiștii locali de la Biroul Rutier au aplicat două sancțiuni la HCL 243/2005 (Regulamentul privind eliberarea și folosirea permiselor de Liberă Trecere pentru circulația pe străzile din Municipiul Brașov), în valoare totală de 2.500 de lei, iar inspectorii de la ISCTR Brașov au aplicat o sancțiune în cuantum de o mie de lei. Verificări pe această linie de muncă vor mai fi derulate în următoarea perioadă și la celelalte intrări în oraș.

Publicată de Politia Locala Brasov pe Vineri, 4 octombrie 2019
Alte articole:   Încă o licitație pentru lucrări la Aeroportul Ghimbav, lansată de Consiliul Județean Brașov
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap