blog-logo

Prins în flagrant, în timp ce dădea mită polițiștilor

Prins în flagrant, în timp ce dădea mită polițiștilor

Un bărbat din judeţul Ialomiţa, care ar fi încercat să mituiască doi agenţi de poliţie pentru a nu fi sancţionat în urma încălcării regulilor de circulaţie, este cercetat pentru dare de mită, în urma unui flagrant.

„Joi, 3 octombrie a.c, lucrătorii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Braşov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au realizat acţiunea de prindere în flagrant a unui conducător auto din Ialomiţa, în timp ce oferea, cu titlu de mită, unui echipaj de poliţie rutieră, suma de 300 lei, 70 euro şi 30 de zloţi. În fapt, în aceeaşi zi, Serviciul Judeţean Anticorupţie Braşov a fost sesizat de doi agenţi de poliţie dintr-un echipaj de poliţie rutieră din cadrul I.P.J. Braşov, cu privire la faptul că un conducător auto le-a oferit suma de 150 lei pentru a nu dispune faţă de acesta măsurile legale, constând în suspendarea dreptului de a conduce un autoturism pe drumurile publice. Conducătorul auto fusese depistat pe DN 1, în timpul manevrei de depăşire pe linie continuă. Fiind refuzat în mod ferm de cei doi poliţişti, conducătorul auto a oferit, în total, în acelaşi scop, suma de 300 lei, 70 euro şi 30 de zloţi„, se arată într-un comunicat de presă.

Alte articole:   Troleibuzele Solaris au parcurs în Braşov 1 milion de kilometri, în mai puțin de un an

Potrivit sursei citate, lucrătorii S.J.A. Braşov au informat procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, sub coordonarea căruia a fost organizată activitatea de prindere în flagrant.

Ulterior, bărbatul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov unde a fost audiat în calitate de suspect.

„Procurorul a dispus continuarea cercetărilor, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită, cu suspectul în stare de libertate”, se mai arată în comunicat.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate