blog-logo

Lucrările Companiei Apa restricționează circulația pe strada Nicolae Titulescu, până la finalul lunii

Lucrările Companiei Apa restricționează circulația pe strada Nicolae Titulescu, până la finalul lunii

Compania Apa Brașov anunță că va începe de astăzi, 4 octombrie 2019 lucrările de modernizare a rețelelor de apă potabilă pe strada Nicolae Titulescu.

Lucrarea constă în amplasarea unei conducte de fontă ductilă cu diametrul de 500 mm și a două conducte de distribuție apă potabilă din polietilenă cu diametrul de 160 mm.

Potrivit reprezentanților companiei, în perioada 04 – 06 octombrie 2019, se vor executa lucrări pregătitoare constând în trei sondaje transversale pentru determinarea exactă a poziției rețelelor subterane și pentru stabilirea traseelor conductelor ce vor fi montate pe strada Nicolae Titulescu, pe porțiunea cuprinsă între intersecția străzilor Lucian Blaga, Castanilor și N.Titulescu până la intersecția străzilor N.Titulescu cu Dorobanților.

„După pregătirea și sondarea acestei porțiuni de stradă urmează lucrările efective: în perioada 07 – 26 octombrie 2019, pe porțiunea de stradă menționată, de pe N.Titulescu, traficul rutier va fi restricționat pe un singur sens de circulație, dinspre strada Dorobanților spre strada Castanilor. Considerând amploarea lucrărilor este necesară menținerea neocupată a parcărilor de pe ambele părți ale străzii N. Titulescu”, informează compania.

Întreaga zonă va fi semnalizată corespunzător.

Alte articole:   Campanie de colectare a deșeurilor electrice la Râșnov. Tombolă cu premii

Rutele alternative sunt:

  • Pe sensul de mers dinspre Calea București: str. Nicolae Titulescu – Castanilor – 15 Noiembrie/Lucian Blaga;
  • Pe sensul de mers dinspre B-dul 15 Noiembrie/Lucian Blaga/Castanilor, pe strada 15 Noiembrie – strada N.D. Cocea – N. Titulescu.

Această lucrare face parte dintr-un contract de reabilitare și extindere a reţelelor publice de distribuție apă potabilă din municipiul Brașov, finanțat prin Programul Operațional de Infrastructură Mare.

Valoarea întregului contract este de aproximativ 19,24 milioane de lei, inclusiv TVA.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov