Consilierii locali ai PSD Braşov: ,,Au spus nu acordării de gratuități brașovenilor!”

Consilierii locali ai PSD Braşov: ,,Au spus nu acordării de gratuități brașovenilor!”

Consilierii locali PSD Brașov au propus în plenul ședinței de astăzi, un amendament care prevede acordarea unei reduceri de 10% la transportul pe cablu din Poiana Brașov, în intervalul luni-vineri, tuturor celor care fac dovada domiciliului în Municipiul Brașov.

Amendamentul nu a trecut, PNL, PMP, UDMR, FDGR votând împotrivă.

,,Ne dorim, ca pe lângă facilitățile oferite altor categorii de persoane, ca toți brașovenii să beneficieze de o astfel de reducere. În primul rând, ca semn de respect față de toți cei care locuiesc în orașul nostru și care sunt iubitori ai schiului. De asemenea, dorim încurajarea sportului de masă și reducerea aglomerației ce se creează în fiecare weekend. Primăria Brașov are fonduri suficiente, astfel încât impactul bugetar al acordării acestei facilități, nu este unul mare!

Executivul Primăriei și toți ceilalți consilieri locali care au votat împotriva acestei propuneri a grupului de consilieri locali PSD ar trebui să țină cont și de domeniile care fac viața oamenilor mai bună. Nu putem sacrifica anumite proiecte în defavoarea unora recreaționale!”a declarat Constantin Chicuș, inițiatorul acestui amendament.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap