blog-logo

Concurs de mâncat mici la Festivalul Mustului, în Zona de Agrement din Noua

Concurs de mâncat mici la Festivalul Mustului, în Zona de Agrement din Noua

Brașovenii și turiștii sunt așteptați, de astăzi până duminică, cu must, pastramă, bulz, dar și concursuri, la Festivalul Mustului în Zona de Agrement din Noua.

Evenimentul, ce se defășoară în acest weekend (4 – 6 octombrie 2019), invită brașovenii să sărbătorescă toamna cu must dulce, pastramă și multă voie bună.

Organizatorii au pregătit și concursuri de băut must ori de mâncat mici sau prăjituri, iar cine va dori să-și măsoare puterea va putea intra într-o întrecere de forță. Câștigătorii vor fi răsplătiți cu premii savuroase.

Pasionații de handmade vor găsi la festival obiecte lucrate cu migală de artiste de la Corund, dar și bijuterii făcute manual, decorațiuni din lemn și multe altele.

Alte articole:   Clădirile noi, dotate obligatoriu cu panouri solare

Pentru cămările încăpătoare, de la târg pot fi cumpărate gemuri, sucuri, miere.

„Valuri de must bun și proaspăt stors chiar sub ochii trecătorilor vor stinge setea ațâțată de bucate boierești. Pe grătare vor sfârâi pastramă de oaie, mici, ceafă de porc, cârnăciori, coaste și alte bunătățuri. Nu vor lipsi bulzul, fasolea cu ciolan, varza călită, murăturile asortate și un deliciu mai puțin obișnuit pe la noi, adus de la sute de kilometri depărtare, direct din bucătăria maramureșeană, sarmalele cu păsat. La desert, un alt răsfăț: plăcinte, gogoși, kurtos, prăjituri gustoase făcute în casă, clătite și câte și mai câte delicii pentru gusturi rafinate”, spun organizatorii.

Atmosfera va fi întreținută de artiști brașoveni, dar nu numai. Muzica va răsuna cam cât e ziua de lungă, sporind cheful de petrecere.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.