Razie de amploare în Hălchiu! Sute de persoane legitimate, sancțiuni și o femeie reținută

Razie de amploare în Hălchiu! Sute de persoane legitimate, sancțiuni și o femeie reținută

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara în colaborare cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Brașov, Serviciul Rutier, Poliția Municipiului Brașov și luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale Brașov, au desfăşurat marți, o acțiune pentru combaterea activităților ilegale comise la unitățile de alimentație publică pe raza comunei Hălchiu, jud. Brașov.

În doar patru ore polițiștii au verificat 136 autovehicule și au legitimat 158 de persoane.

În cadrul acțiunii, care s-a desfășurat în intervalul orar 16.00 – 20.00, oamenii legii au aplicat 38 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 14.000 lei, dintre care 32 pentru nerespectarea prevederilor legale pe linie de circulație rutieră.

De asemenea, au fost reținute 2 permise de conducere, 3 certificate de înmatriculare și  constatate în flagrant 2 infracțiuni la regimul rutier, respectiv conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Cu această ocazie, polițiștii au depistat o femeie, în vârstă de 29 ani, care se sustrăgea cercetărilor, fiind suspectă de săvârșirea infracțiunii de ”însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor”.

Aceasta a fost reținută pentru 24 de ore și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Schaeffler România oferă trei programe de master orientate spre practică
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.