blog-logo

Handbalistele Coronei joacă vineri, pe teren propriu cu Măgura Cisnădie

Handbalistele Coronei joacă vineri, pe teren propriu cu Măgura Cisnădie

Echipa de handbal Corona Braşov va juca vineri, de la ora 15.00, pe teren propriu în compania formaţiei Măgura Cisnădie, acesta fiind primul joc după partidele echipelor naţionale din preliminariile Campionatului European.

„Va fi un joc greu pentru că vom întâlni o echipă care în ultima vreme nu a prea avut rezultate bune astfel că sigur şi-au propus să îşi recâştige punctele pierdute, şi să facă acest lucru mai ales în compania echipelor cu care se vor afla în luptă directă pentru locurile din prima parte a clasamentului. Cu toate acestea, noi am pregătit partida şi sper să facem un joc cât mai bun iar la final să avem punctele de partea noastră”, a declarat Ion Crăciun.

Alte articole:   3.019 elevi din Brașov au participat azi la simularea Bacalaureatului

Tehnicianul Coronei speră ca până la ora jocului să reuşească să le recupereze pe cele şase jucătoare, Eliza Buceschi, Cristina Laslo, Daria Bucur, Ivona Pavicevic, Elaine Gomes şi Natasha Nolevska.

„A fost o perioadă în care ne-am pregătit în efectiv redus pentru că am avut şase fete plecate la loturile naţionale, iar pe lângî acestea mai erau şi probleme medicale. Facem eforturi să le recuperăm cât mai bine şi să le ajutăm să scape de oboseala acumulată, pentru că se simte că nu mai sunt atât de proaspete.”

În partida cu Măgura Cisnădie, în lotul Coronei vor putea intra şi Ivona Pavicevic şi Elaine Gomes, care au primit permisul de şedere în România care le acordă implicit şi dreptul de joc. Singura jucătoare care mai aşteaptă finalizarea actelor este extrema Natasha Nolevska.

Alte articole:   Cap de TIR răsturnat la Perșani

După partida cu Măgura Cisnădie, Corona Braşov va juca marţi, în deplasare, cu Gloria Buzău, urmând ca la finalul săptămânii viitoare echipa antrenată de Ion Crăciun, Marius Novanc şi Gică Anton să debuteze pe teren propriu în Cupa EHF, în compania echipei Super Amara Bera Bera.

Partida de cupele europene este programată în data de 12 octombrie, la Braşov, de la ora 18.00. Preţul unui bilet este de 15 lei, intrare generală.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate