blog-logo

Demisie în bloc a Biroului Municipal ALDE. Acuze grave la adresa lui Tăriceanu!

Demisie în bloc a Biroului Municipal ALDE. Acuze grave la adresa lui Tăriceanu!

Biroul Politic Municipal ALDE Brașov a demisionat în bloc și a transmis că dezaprobă ferm decizia conducerii ALDE de a-l demite pe senatorul Daniel Zamfir de la conducerea Organizației Județene ALDE Brașov.

Ca urmare a declarațiilor domnului Tăriceanu referitoare la această excludere, „în semn de protest și constatând politica discreționară a conducerii naționale a partidului, în ceea ce privește strategia politică”, membrii Biroului Politic ALDE al Municipiului Brașov demisionează în bloc, în frunte cu președintele organizației municipale, Miklos Gantz.

Rămânem liberali în gândire și în acțiune, rămânem în partid, dar eu și colegii mei, membri ai biroului, vicepreședinți, președinte executiv, cu toții am hotărât să demisionăm în bloc din biroul municipal și din toate funcțiile de conducere pe care unii dintre noi le deținem. Prin măsurile pripite, controversate și confuze, conducerea națională ALDE pare că și-a pierdut linia dreaptă și fibra liberală și ne-a dezamăgit profund. Am înțeles că au fost numite anumite persoane, peste noapte, în fruntea organizației județene. Eu nu accept să fiu condus de aceștia. Am pornit pe un drum alături de Daniel Zamfir și suntem mobilizați să susținem linia politică trasată de acesta, în lupta pe care împreună am decis să o ducem, împotriva nedreptăților din această țară”, declară Miklos Gantz .

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Cum se dă cu "Jula" la RIAL

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate