blog-logo

Braşovean reţinut de poliţişti pentru că a încălcat ordinul de protecţie

Braşovean reţinut de poliţişti  pentru că a încălcat ordinul de protecţie

La data de 02 octombrie a.c., în jurul orei 07.30, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Brașov au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană din municipiul Brașov a încălcat ordinul de protecție emis de instanța de judecată.

 Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 35 ani, s-a deplasat la locuința fostei sale soții, încălcând în acest fel, ordinul de protecție emis la data de 03.04.2019, prin care i s-a impus să nu se apropie la o distanță mai mică de 100 m, de soția sa și de reședința acesteia din mun. Brașov.

Bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii  infracțiunii de „încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor, potrivit I.P.J. Braşov.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Un adolescent de 16 ani ar fi tras cu arma într-un alt șofer, după o șicanare în trafic (VIDEO)

Leave a Reply

Your email address will not be published.