blog-logo

Bărbat cu alcoolemie record și fără permis, prins de polițiști după ce a cauzat un accident, pe strada Mică

Bărbat cu alcoolemie record și fără permis, prins de polițiști după ce a cauzat un accident, pe strada Mică

Un bărbat, în vârstă de 34 de ani a urcat la volanul unei maşini, într-o stare avansată de ebrietate şi a pornit la plimbare prin Brașov, uitând că nici nu deţine permis de conducere.

Acesta a fost depistat pe strada Mică, din municipiul Brașov, unde a fost implicat într-un eveniment rutier soldat, din fericire, doar cu pagube materiale.

Polițiștii care s-au deplasat la locul accidentului,l-au fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 1.32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Permisul de conducere nu l-a putut prezenta poliţiştilor, întrucât nu-l deţine.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, însă înainte de a fi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IJP Braşov, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Alte articole:   Circulați în siguranță! Campanie de prevenire a accidentelor de circulație în care sunt implicați bicicliști, conducători de trotinete/trotinere electrice, mopede, motociclete

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”  și ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în  care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.