Razie de la Protecţia Consumatorului în autogări

Razie de la Protecţia Consumatorului în autogări

Astăzi, începând cu ora 6.00, comisarii de la Protecţia Consumatorului Brașov au desfășurat o amplă acțiune de control în autogări și pe traseele autobuzelor care deservesc călătorii din județ.

„Au fost descoperite deficiențe extrem de grave care pot pune in pericol sănătatea și viața consumatorilor, cum ar fi: autobuze intr-o stare avansată de degradare cu anvelope uzate extrem, mult mai mulți călători (in special copii care vin la școală in Brașov) decat numărul de scaune existente, oprirea in locuri neamenajate si neautorizate pentru debarcarea călătorilor, truse medicale expirate unele chiar din anul 2000, lipsă stingător, lipsa informări necesare, alimentarea cu combustibil a autobuzelor necorespunzătoare cu ajutorul unei stații extrem de vechi si degradată, scaune rupte, parbriz spart, multă rugină, șoferul fuma in autobuz, vizibile scurgeri de combustibil si ulei din motoarele acestora, fum gros negru emanat in aer prin eșapament etc. Mâine sunt invitați la sediul nostru. Acțiunea a fost desfășurată de către ANPC fără sprijinul altor instituții”, a declarat Sorin Suanu, comisarul şef regional al CRPC Braşov.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Doi tineri, înjunghiați duminică noapte sub Tâmpa. Agresorul avea cuțitul la el pentru tăiat slănina...
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate