,,Mi-e folk de toamnă…’’ – la Centrul Cultural Reduta

,,Mi-e folk de toamnă…’’ – la Centrul Cultural Reduta

Centrul Cultural Reduta organizează cel mai important eveniment folk al anului ,,Mi-e folk de toamnă…’’, în data de 5 octombrie, de la ora 19.00.

Mircea Baniciu, Ducu Bertzi and friends, Marius Bațu vă propun să vă bucurați de un concert în care se îmbină armonios mesajul și linia melodică.

Invitat special la această întâlnire cu acorduri de chitară va fi cunoscutul actor Adrian Păduraru. Cu ocazia Zilei Internaționale a Vârstnicului, la spectacolul în care cei mai îndrăgiți folkiști sunt așteptați cu mare drag, prețul biletului este de 30 de lei pentru pensionari.

Totodată, de reducere la acest concert de neratat, beneficiază și elevii, respectiv studenții. Parafrazându-l pe regretatul artist și iubitor al muzicii folk Ioan Gyuri Pascu, care spunea că: ,,Muzica este vibrația iubirii pe înțelesul fiecărei inimi’’, sperăm să vă deschideți cu toții inimile să simțiți la unison, toamna, ascultând vocile puternice, versurile profunde ale artiștilor prezenți în data de 5 octombrie, de la ora 19.00, la Centrul Cultural Reduta.

Biletele se pot achiziționa on-line pe biletebrasov.ro si la Centrul Cultural Reduta. Pret: 50 Ron (preț întreg) / 30 Ron (elevi, studenți, pensionari).

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Greseli de evitat in seo in 2020
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.