blog-logo

1 Octombrie, Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. Surprize pentru seniorii brașoveni

1 Octombrie, Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. Surprize pentru seniorii brașoveni

Ca și în anii precedenți, Direcția de Asistență Socială (DAS) Brașov organizează și în acest an, diferite manifestări cu rol de socializare și recreere, de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, sărbătorită în fiecare an la 1 octombrie.

Cu această ocazie, astăzi, începând cu orele 11.00, la sediul DAS Brașov (str. Gladiolelor, nr. 4), în cadrul unui spectacol artistic, beneficiarii centrelor de servicii sociale din cadrul Direcției de Asistență Socială Brașov își vor spune povestea, iar generațiile mai tinere vor fi parte din povestea lor.

„La eveniment vor participa peste 150 de seniori pentru care am pregătit mai multe surprize ce vor contribui la reușita acestei zile”, a precizat Monica Chelban, purtător de cuvânt al DAS Brașov.

Evenimentul face parte din Strategia de dezvoltare a serviciilor sociale din Municipiul Brașov pentru perioada 2019-2023, aprobată prin HCL nr. 69/2019 și este organizat anual pentru a marca Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, zi instituită ca sărbătoare printr-o rezoluție a Adunării Generale a Națiunilor Unite.

Alte articole:   „Oameni și Datini”- Expoziție de fotografie etnografică la Muzeul Tradițiilor Codlene

Organizatorii îi invită pe toți cei care doresc să le fie alături, a promova și valoriza persoanele vârsnice, astfel încât prezența bunicilor în viața fiecăruia dintre noi, să reprezinte un dar neprețuit, și nu ceva ce ni se cuvine în mod firesc.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate