blog-logo

PSD Braşov va depune plângere la poliţie pentru vandalizarea unor corturi pentru strângere de semnături

PSD Braşov va depune plângere la poliţie pentru vandalizarea unor corturi pentru strângere de semnături

Organizaţia PSD Braşov a anunţat că va depune plângere penală la poliţie pentru vandalizarea unor corturi de strângere de semnături la pactul pentru bunăstarea românilor propus de Viorica Dăncilă, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a filialei.

„Intoleranţa şi violenţa în competiţia electorală a atins cote alarmante la Brasov. Democraţia nu înseamnă instigarea la ură şi agresarea competitorilor politici. Organizaţia PSD Braşov s-a confruntat noaptea trecută si in aceasta dimineata cu o nouă serie de acte de huliganism. Noi incidente au avut loc în zonele Piaţa Dacia, Parcul Someşului şi ITC- Alexandru Vlahuţă, Municipiul Braşov. Mai exact, corturile special amenajate pentru strângerea de semnături pentru Pactul Naţional pentru Bunăstarea Românilor, iniţiativă a PSD au fost devastate, batjocorite şi desenate cu sprayuri sau markere”, au precizat reprezentanţii PSD Braşov într-un comunicat de presă.

Alte articole:   Facebook testează o aplicație video de speed-dating numită Sparked

Social-democraţii braşoveni mai susţin că oamenii care strângerea semnături au fost ameninţaţi şi agresaţi fizic de un locatar din zona respectivă.

„Ba mai mult, duminică dimineaţă, oamenii ce strângeau semnături în zona ITC- Alexandru Vlahuţă au fost ameninţaţi şi agresaţi fizic de un locatar din zona respectivă, în ciuda faptului că la cort pentru strângerea semnăturilor se aflau trei oameni vârstnici. Vom depune plângere penală la Poliţia Braşov şi aşteptăm ca cei care au atribuţii cu privire la paza şi protecţia arealelor din municipiu, respectiv Poliţia Locală, să ia măsurile necesare şi să ne dea explicaţii despre ceea ce s-a întâmplat”, conform sursei citate.

Alte articole:   Incidența cazurilor de COVID-19 este 3,39 în județul Brașov și 4,22 în municipiu.

Vicepreşedintele PSD Braşov Răzvan Popa a făcut apel la competitori politici să fie paşnici, să îşi păstreze decenţa şi la autorităţile locale să nu tolereze actele de vandalism.

„E revoltător ca actele de vandalism, violenţă şi ură, să fie tolerate de autorităţile locale şi cerem să se ia măsuri urgente în acest caz! Facem apel la toţi competitorii politici ca decenţa şi bunul simţ, să primeze, indiferent de culoare, programe, acţiuni sau planuri de viitor. Opţiunea politică se exprimă în mod paşnic, prin vot, nu împărţind pumni”, spune vicepreşedintele PSD Braşov, Răzvan Popa, potrivit sursei menţionate.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate