blog-logo

Acțiune a Poliției Locale în cartierul Florilor, la solicitarea cititorilor newsbv

Acțiune a Poliției Locale în cartierul Florilor, la solicitarea cititorilor newsbv

Poliţişti locali de la Ordine Publică şi de la Biroul Rutier s-au autosesizat vineri, după ce o brașoveancă a comentat pe Facebook la un articol postat de newsbv.ro, în care preciza faptul că mulţi şoferi îşi abandonează maşinile la întâmplare pe străduţe, încurcând circulația, dar și punând viaţa trecătorilor în pericol.

Ca atare, agenții s-au prezentat în zona indicată unde au găsit microbuze şi chiar autobuze în parcările rezidenţiale, precum şi autoturisme parcate pe spaţiul verde.

„Brașoveanca, prin comentariul său pertinent, ne anunța că în cartierul unde locuiește, sunt mulți șoferi care încalcă nu doar regulile de parcare, ci și pe cele de bun simț, ținând cont că în mod frecvent își abandonează mașinile la întâmplare pe străduțe, blocând astfel circulația trecătorilor, dar si punându-le viața în pericol, chiar dacă este vorba despre arterele dintre blocuri. Polițiștii locali care au verificat zona după ora prâzului au constatat prezența unor microbuze ori autobuze în părcari rezidențiale, autoturisme oprite pe zona verde, în stații RATBv sau pe trotuare. Conform datelor din teren, polițiștii locali care au participat la această acțiune în cartierul Florilor au legitimat 24 de persoane, au verificat 23 de auto, fiind constatate 5 contravenții, la Codul Rutier și la “Regulamentul de organizare și funcționare al sistemului de parcare din Municipiul Brașov”, se arată în comunicatul Poliției Locale Brașov.

De asemenea, pe strada Crinului a fost identificată și o groapă apreciabilă prezentă pe calea de rulare după o lucrare realizată de rețeliști, care punea în pericol circulația rutieră, motiv pentru care agenții au contactat compania care avea în responsabilitate acest aspect, pentru a rezolva problema.

Alte articole:   Valiza cu amintiri a Mariei Butum din satul Veneția de Sus

Poliția Locală Brașov precizează că, brașovenii pot face sesizări/reclamații/solicitări la numărul de telefon 0268.954 și în scris la adresa de e-mail dispecerat@politialocalabrasov.ro.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.