optiMAC Vú – Primul și cel mai mare magazin exclusivist de optică medicală din Brașov

optiMAC Vú – Primul și cel mai mare magazin exclusivist de optică medicală din Brașov

Magazinul optiMAC Vú si-a facut intrarea pe piața opticii medicale din Brașov cu un concept nou de shopping, axat pe segmentul produselor de lux lansate de cele mai importante case de modă din Europa și nu numai.

Parte a grupului optiMAC, Vú este boutique-ul luxuriant de unde puteți achiziționa modele unice de rame de ochelari și ochelari de soare alături de lentile de contact cu dioptrii și estetice precum și cele mai performante lentile pentru ochelari de vedere exclusiviști.

Grupul optiMAC, cel mai mare lant de optici din Brasov, este prezent din 2011 și are 7 cabinete de optică medicală deschise pentru a fi mereu în apropierea clienților săi. Experiența în domeniu, dar și serviciile de calitate oferite au garantat statutul de „optica medicală numărul 1 în ochii brașovenilor”, dovadă fiind rezultatele Topului Național al firmelor organizat de Camera de Comerț și Industrie Brașov, ediția a XXIV-a și a XXV-a.

Specialiștii optiMAC vă așteaptă într-o locație minimalistă unde vă veți putea îmbina pasiunile cu atenția pe care o acordați propriei imagini: aveți posibilitatea de a proba din peste 1000 de modele unice de ochelari de vedere și ochelari de soare în timp ce vă delectați la o cafea sau un ceai în spațiul de relaxare din interiorul magazinului. Mai mult, pentru a vă îmbunătăți calitatea timpului petrecut alături de specialiștii optiMAC, puteți arunca o privire peste cărțile disponibile în bibliotecă, sau puteți cânta câteva acorduri la pian.

Alte articole:   Tătaru a anunțat când vom putea reveni la o viață “cvasi-normală”

Ramele care fac parte din portofoliul produselor optiMAC Vú poartă numele brandurilor de notorietate și duc mai departe viziunea designerilor care au imaginat o nouă linie de fashion disponibilă pentru ținutele dumneavoastră preferate: Gucci, Dolce & Gabbana, Versace, Valentino, Saint Laurent, Prada, Burberry, Emporio Armani, Guess, Carolina Herrera, Furla, Escada, Ray Ban, Persol, Vogue, Hugo Boss, Davidoff, Jaguar, Calvin Klein, Silhouette, Michael Kors, Puma, Tommy Hilfinger, Jimmy Choo, Moschino, Police, Nina Ricci sau Givenchy.

optiMAC asigură servicii complexe și complete de optică medicală printre care amintim: consultații computerizate gratuite pentru determinare dioptriilor, consultații oftalmologice amănunțite, montaj în 15 minute pentru lentilele de stoc, reparații gratuite pentru ochelari, consultanță de specialitate pentru alegerea corectă a soluțiilor de corecție ale viciilor de refracție și garanția vederii 100% – primiți banii înapoi dacă nu vedeți clar cu ochelarii de vedere achiziționați.

In toate cabinetele optiMAC avem lunar campanii si discount-uri speciale pentru clientii nostri.

Lista magazinelor optiMAC din Brașov poate fi consultată mai jos:

  • optiMAC Vú – Bulevardul Griviței, numărul 50 B.
  • optiMAC Victoriei – Bulevardul Victoriei, numărul 4
  • optiMAC Griviței – Bulevardul Griviței, numărul 65.
  • optiMAC Făget – Strada 13 Decembrie, numărul 57.
  • optiMAC Calea București – Bulevardul Calea București, numărul 54.
  • optiMAC Star – Strada Piața Teatrului, numărul 4
  • optiMAC Brintex – Șoseaua Cristianului, numărul 7, stand 43-44.
Alte articole:   Se reia activitatea și la CSM Corona Brașov!

Pentru mai multe informații accesați www.optimac.ro.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.