blog-logo

Miklos Gantz: Organizația municipală ALDE îl susține pe Zamfir și proiectele lui împotriva abuzurilor

Miklos Gantz: Organizația municipală ALDE îl susține pe Zamfir și proiectele lui împotriva abuzurilor

O nouă lovitură pentru Tăriceanu, care vrea să îl demită pe senatorul Daniel Zamfir. Organizația Municipală ALDE Brașov s-a reunit în această seară într-o ședință, sub președinția lui Miklos Gantz, pentru a dezbate ultimele evenimente politice care s-au desfășurat recent și care se răsfrâng asupra activității organizației din Brașov.

Biroul Municipal Brașov al Alianței Liberalilor Democraților a adoptat, în unanimitate, o hotărâre în vederea susținerii senatorului Daniel Zamfir, precum și a proiectelor liberale inițiate de parlamentarul de Brașov, la nivel național, și care au ca țintă lupta împotriva abuzurilor din România.

” Știm dificultățile prin care trece partidul, suntem conștienți de potențialul oamenilor care muncesc la Brașov și de rolul pe care trebuie să îl avem în plan politic. Dar în egală măsură luptăm să atingem niște obiective. Sunt puține lucruri care ne unesc și la care ținem enorm. Lupta împotriva abuzurilor și a nedreptăților din această țară e unul ditre ele și constituie un obiectiv major. Această luptă e dusă de senatorul Zamfir și noi vrem să-l sprijinim cu toate forțele. Nu vrem să-l lăsăm singur. Lupta aceasta nu e numai a lui, ori numai a noastră. E lupta brașovenilor nedreptățiți și pentru ei suntem aici. De aceea suntem hotărâți să îl susținem. Azi colegii mei au dat un vot unanim, de susținere totală. Sunt proiecte liberale pe care dl senator Zamfir a garantat că le va transpune în legislație”, a declarat președintele organizației municipale ALDE Brașov, Miklos Gantz.

Biroul Municipal ALDE Brașov își exprimă dezamăgirea că dl C. P. Tăriceanu a convocat o ședință chiar în Brașov, la care oamenii care compun Biroul Municipal nu au fost invitați.

Alte articole:   Mâine Conferinta OM vs Tehnologie cu numărul #3, organizată de Grupul Iubim Brașovul

”Ne-a deranjat faptul că dl. Tăriceanu, ca președinte al unui partid de nivel național vine în Brașov și convoacă o întâlnire fără a mă invita pe mine, ca președinte, sau pe oricare alt coleg din organizația municipală. Dezamăgitor. Noi suntem în ALDE, reprezentăm ALDE, luptăm pentru ALDE. Dar, totuși, constat că sunt unii care nu au același ideal. Noi susținem lupta împotriva abuzurilor și a nedreptăților. O parte dintre colegii noștri de la București, însă, nu par să fie de aceeași parte a baricadei. Noi rămânem consecvenți, alături de președintele organizației județene, Daniel Zamfir”, a precizat președintele organizației municipale ALDE Brașov, Miklos Gantz.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate