Atletism: Brașoveanul Nicolae Brânzoi – triplu campion balcanic!

Atletism: Brașoveanul Nicolae Brânzoi – triplu campion balcanic!

Rezultate excelente reușite de atletul brașovean Nicolae Brânzoi la a 29-a ediția a Campionatelor Balcanice de Atletism Masters desfășurată în România, la București (19-22 septembrie), pe stadionul „Iolanda Balaș-Söter”.

La categoria de vârstă M50, sportivul din Brașov a devenit campion balcanic în probele de 100 metri (timp: 12.43), 4X100 metri – în ultimul schimb, după Gheorghe Boboc, Radu Stoian, Bogdan Dumitrescu, și ștafetă balcanică, fiind în primul schimb (100 m), în echipă cu Bogdan Dumitrescu (200 m), Alexandru Frangulea (400 m) și Daniel Romașcanu (800 m).

La 200 metri a câștigat medalia de argint (timp 25.67), la foarte mică distanță de grecul Ioannis Zoglopitis 25.54).

Nicolae Brânzoi este sportiv legitimat la Clubul Sportiv Municipal (CSM) Brașov, iar în viața de zi cu zi este angajat la Gruparea Mobilă de Jandarmi „Burebista” Brașov.

Mâine, luni 23 septembrie, Nae Brânzoi împlinește vârsta de 52 de ani. La mulți ani, sănătate și succese, pe mai departe, Nae!

La București, atletismul brașovean l-a mai avut ca reprezentant pe Ștefan Lihaciu (categoria M40), la 100 m (locul 6), care și-a îmbunătățit timpul pe această distanță ( timp 13.79), și la semimaraton.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.