blog-logo

Bărbat, găsit mort în toaleta unui supermarket de pe Calea București

Bărbat, găsit mort în toaleta unui supermarket de pe Calea București

Un bărbat, în vârstă de 76 de ani, a fost găsit mort, vineri după-amiaza, în toaleta supermarket-ului Kaufland, de pe Calea Bucureşti, din municipiul Brașov.

Polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Brașov au fost sesizați, în jurul orei 16.00, cu privire la faptul că un bărbat se află în stare de inconștiență în interiorul unei societăți comerciale din municipiul Brașov.

Un echipaj SMURD a ajuns de urgență la locul incidentului pentru acordarea ajutorului medical.

Victima a fost gasită în toaleta supermarket-ului în stop cardio respirator și, din nefericite, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată.

„Echipajul SMURD s-a deplasat la Kaufland, în Brașov, pentru acordarea asistenței medicale unei persoane în vârstă de 76 de ani. Aceasta a fost găsită în toaleta supermarket-ului, în stop cardio-respirator și din păcate nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, mr. Ciprian Sfreja.

Cadavrul a fost ridicat și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Brașov în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei reale a decesului.

Alte articole:   RATBV va achiziționa un autoturism electric pentru monitorizarea circulației autobuzelor din Brașov

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Brașov, agent de poliție Nadia Olaru, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.