blog-logo

Licitație pentru închiderea rampei de deșeuri de la Făgăraș

Licitație pentru închiderea rampei de deșeuri de la Făgăraș

Primăria Făgăraș a publicat în sistemul electronic de achiziții publice anunțul pentru desemnarea unei firme care să se ocupe de proiectare, asistenta tehnica din partea proiectantului și execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Închidere rampa deșeuri în Municipiul Făgăraș”.

Închiderea depozitului se face cu finanțare de la Agenția Fondului de Mediu, pentru a evita sancțiunile pe care România le primește din partea Uniunii Europene. Directiva 75/442/CEE, în special articolele 3 și 4, prezenta urmărește ca, prin intermediul unor cerințe tehnice și de exploatare stricte privind deșeurile și depozitele de deșeuri, să ofere măsuri, proceduri și linii directoare pentru a preveni sau a reduce, pe cât posibil, efectele negative asupra mediului și, mai ales, poluarea apelor de suprafață, a apelor subterane, a solului, a aerului și a mediului în general, inclusiv efectul de seră, precum și orice alte riscuri ulterioare pentru sănătatea umană pe care le pot avea activitățile de depozitare a deșeurilor pe durata întregului ciclu de viață al depozitului de deșeuri.

Alte articole:   Locuitorii din Bran au la dispoziție o aplicaţie prin care pot interacţiona cu Primăria

Valoarea totală estimată a investiție este 6.936.057,15 de lei. Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare: 4.10.2019, ora 15.00.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate