blog-logo

Care este explicatia numelui Jedi SEO School, singura scoala completa de SEO din Romania?

Care este explicatia numelui Jedi SEO School, singura scoala completa de SEO din Romania?

Putem spune, fara sa gresim, ca anul 2019 este unul dintre cei mai importanti pentru SEO (Search Engine Optimization), avand in vedere toate transformarile prin care a trecut acest domeniu in ultimele luni.

Practic, in aceasta perioada, varianta de mobile a site-urilor a devenit mai importanta decat cea de desktop, in acceptiunea robotilor Google, iar activitatea in sine a devenit una mai degraba creativa decat tehnica, tinand cont de criteriile care conteaza din ce in ce mai mult in algoritmii de sortare. Totusi, pentru piata de SEO din Romania, a mai avut loc un moment important: infiintarea Jedi SEO School, prima scoala completa de SEO din tara noastra.

Jedi SEO School este creatia lui Ovidiu Joita, founder si CEO al agentiei de marketing online iAgency, cu o experienta de peste 15 ani pe aceasta piata extrem de competitiva. El a simtit nevoia infiintarii unei astfel de scoli din cauza lipsei acute a specialistilor din domeniu. In cadrul Jedi SEO School, antreprenorii aflati la inceput de drum, studentii la marketing online sau cei care isi doresc pur si simplu o cariera mai bine platita vor invata tainele SEO. Cursurile sunt atat teoretice, cat si practice, iar, pe langa Ovidiu Joita, cursantii vor avea ocazia sa „fure meserie” si de la invitati, alte nume sonore din marketing-ul online.

Alte articole:   Despre dragostea pentru meșteșuguri și lucru manual cu Carmen Cojanu

Pe langa cunostintele pe care si le vor insusi si care sunt actualizate la anul 2019, participantii la Jedi SEO School mai au un alt mare avantaj: vor beneficia de nu mai putin de 50 de ore de curs. Asta pentru ca aceasta scoala se desfasoara pe parcursul a doua luni, timp de trei zile pe saptamana: de luni pana miercuri, de la 18 la 20, la sediul iAgency din apropierea Pietei Unirii din Bucuresti. Primele doua promotii au absolvit deja, in martie, respectiv iulie, iar cea de-a treia isi va deschide portile in luna octombrie (inscrierile sunt inca deschise pe site).

Alte articole:   Turneu bun, în debutul sezonului, pentru echipa de baschet U14 a ACS Transilvania

Poate te intrebi si tu, la fel ca multi altii, de unde vine denumirea de Jedi SEO School. Aceasta este, bineinteles, o referinta la filmele din seria Star Wars, insa, pentru a-i intelege cu adevarat sensul, trebuie sa aflam ce este un Jedi, ce sunt padawanii si care este „forta”. Conform Wikipedia, cavalerii Jedi sunt un ordin monastic din universul fictional Razboiul Stelelor, care folosesc Forta pentru mentinerea pacii si ordinii. Acestia sunt considerati filosofi si sunt inzestrati cu puteri supranaturale. Cuvantul „Jedi” provine din japonezul „Jidai-Geki”, numele unui gen de filme si piese de teatru a caror actiune are loc in Evul Mediu.

Alte articole:   Valeriu Gheorghiţă, despre sechelele post-COVID: Disfuncţii respiratorii, cardio-vasculare, neurologice,oboseală sau dureri de cap

Pe de alta parte, ucenicii cavalerilor Jedi se numesc padawani, denumire care provine din sanscrita, unde „padavya” inseamna „a merge pe urmele lui”. Ei bine, asa cum probabil ai intuit deja, in cadrul Jedi SEO School, Ovidiu Joita este Jedi-ul, iar padawanii sai sunt cursantii. Insa ceea ce este cu adevarat important este faptul ca „forta” este reprezentata de Google.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.