Oprică: Braşovul a arătat că este liberal prin felul în care şi-a arătat susținerea pentru Iohannis

Oprică: Braşovul a arătat că este liberal prin felul în care şi-a arătat susținerea pentru Iohannis

Brașovul a demonstrat încă o dată că este un de dreapta. Întreg județul Brașov va susține candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale cu 72.400 de semnături adunate până la începutul acestei săptămâni. Susținerea brașovenilor a depășit numărul asumat la începutul perioadei de strângere a semnăturilor, respectiv 67.000.

Potrivit președintelui organizației municipale PNL Brașov, Adrian Oprică, peste jumătate dintre semnături provin de la cetățeni din municipiul Brașov, fiind adunate atât la corturile amplasate în centrul orașului, în cartiere, cât şi direct de la cetățenii care au venit la sediul din strada Lungă sau la birourile locale.

Mă bucur că, o dată în plus, Brașovul s-a dovedit a fi un județ de dreapta și că oamenii s-au mobilizat admirabil, într-un timp atât de scurt, arătându-şi susținerea pentru ca președintele României, Klaus Iohannis, să poată candida pentru un nou mandat. Avem încredere că și la alegerile din luna noiembrie, brașovenii și românii, în general, vor arăta aceeași susținere, conștientizând că votul acordat Partidului Național Liberal reprezintă cea mai înțeleaptă decizie pentru o Românie normală“, a declarat președintele organizației municipale PNL Brașov, Adrian Oprică.

Liderul Organizației Municipale a mulțumit brașovenilor pentru votul de încredere dat încă o dată Partidului Naţional Liberal: „Le mulțumim tuturor celor care au venit în aceste zile la noi, la corturi, la birourile din cartiere sau direct la sediu, pentru a-şi arăta susținerea. Asta ne motivează şi ne obligă să facem totul pentru a nu-i dezamăgi. Pentru o Românie aşa cum ne-o dorim cu toţii, avem nevoie să rămânem împreună şi să mișcăm lucrurile în direcția corectă pentru ca această ţară să aibă o şansă reală de dezvoltare”.

Alte articole:   Iohannis va convoca Parlamentul în sesiune extraordinară pentru a discuta despre proiectul de lege privind alegerea primarilor în două tururi
Loading...
  1. Oprica ala sa vorbeasca in numele sau. Eu personal regret ca l-am votat pe sas. A doua oara nu mai pupa mutul vot de la mine.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap