Un copil de 6 ani și o angajată de la Protecția Copilului, accidentați pe DN13

Un copil de 6 ani și o angajată de la Protecția Copilului, accidentați pe DN13

Un beneficiar în vârstă de 6 ani şi o angajată a Complexului de Servicii „Măgura“ Codlea, din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Braşov au fost, ieri, victime ale unui grav accident rutier petrecut pe DN13, în zona Pădurii Bogata.

Cei doi se întorceau spre centrul din Codlea de la o clinică din Târgu Mureş, unde minorul, instituţionalizat la Centrul de plasament pentru copilul cu handicap sever „Speranţa“, fusese supus unei intervenţii chirurgicale la inimă, fiind transportaţi de o ambulanţă aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă Brașov.

În zona Pădurii Bogata, au oprit pentru o scurtă pauză, moment în care au fost loviţi de un autoturism care venea din sens opus. Angajata centrului a fost aruncată, în urma impactului, la câţiva metri de locul accidentului, suferind mai multe leziuni, starea sa fiind în continuare gravă, fiind internată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov.

Minorul, rămas în ambulanţa răsturnată în afara părţii carosabile în urma impactului, a fost transportat de urgenţă la Spitalul Clinic de Copii Braşov, în stare stabilă, fiind în continuare sub observaţia medicilor.

Conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Braşov transmite, pe această cale, mulţumirile şi recunoştinţa sa pentru profesionalismul şi umanitatea de care a dat dovadă şoferul de pe ambulanţa aparţinând SAJ Brașov, care, deşi rănit la rândul său în accidentul rutier, nu a ezitat în a sări în ajutorul celorlalte victime, astfel încât beneficiarul şi angajata noastră să fie în siguranţă până la primirea ajutorului medical din partea colegilor acestuia de la SAJ şi SMURD Braşov.

Alte articole:   RATBV construiește în acest an 50 de adăposturi moderne pentru călători
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.