Hochei: Corona Brașov, victorie la Miercurea Ciuc

Hochei: Corona Brașov, victorie la Miercurea Ciuc

Dacă duminică echipa noastră s-a întors cu un punct de la Miercurea Ciuc, aseară, într-un meci care a contat doar pentru campionatul național al României – „lupii” au reușit să își adjudece toate cele trei puncte.

SC Miercurea Ciuc – Corona Brașov: 1-2 (0-0, 1-2, 0-0).
Marcatori: Kurtis McLean / Peter Balazs, J.F. Plante.

După o primă repriză foarte disputată însă fără goluri, gazdele au deschis scorul în repriza a doua –  în minutul 28’18” al meciului – prin canadianul Kurtis McLean, care a fructificat o superioritate numerică.

Însă „lupii” au relansat partida și în minutul 38’15” al meciului, Levente Zsok în pasează lui Peter Balazs și acesta reia spectaculos în poarta gazdelor.

În minutul 39’25”, Pavlo Borysenko îi pasează lui Roberto Gliga, căpitanul șutează puternic, șutul acestuia este respins de portarul gazdelor până la J.F. Plante care șutează imparabil la colțul scurt.

În repriza a treia echipa gazdă a căutat egalarea însă echipa noastră a stat foarte bine tactic, reușind să mențină scorul neschimbat.

Pentru echipa noastră urmează un „mini-turneu” în Ungaria, în perioada 20-23 septembrie având programate trei meciuri în deplasare în Liga Erste cu Schiller-Vasas (20 septembrie), Ferencvaros (22 septembrie) și Fehervari Titanok (23 septembrie).

Sursa: wolves.ro

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.