Zeci de percheziții, în această dimineață, la Brașov

Zeci de percheziții, în această dimineață, la Brașov

În această dimineață, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov efectuează 20 percheziţii și pun în aplicare 6 mandate de aducere, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de constituire a unui grup organizat în vederea săvârșirii de infracțiuni de furt calificat.

La data de 17 septembrie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Brașov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, efectuează 20 percheziții pe raza județului Brașov, la locuințele și sediile profesionale ale unor persoane bănuite  că, în perioada 2018-2019, ar fi săvârșit furturi de și din case de bani, din unele locuințe și societăți comerciale situate în județele Brașov, Alba, Bacău și Vrancea.

Valoarea prejudiciului este de aproximativ 35.000 de lei.

De asemenea, polițiștii efectuează o percheziție domiciliară la domiciliul unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de proxenetism, într-un dosar penal aflat sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

La finalizarea perchezițiilor, persoanele bănuite de săvârșirea infracțiunilor cercetate vor fi conduse la audieri, urmând a fi propuse măsuri legale prin unitatea de parchet competentă.

Alături de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, în acțiuni sunt angrenați colegi de la Centrul Chinologic Sibiu și jandarmi ai cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Brașov.

Alte articole:   Un tânăr băut s-a izbit de un zid cu mopedul

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.  

Loading...
  1. Periculoși sunt ăștia care au furat câteva televizoare și un aragaz ,mai oameni buni acțiunea asta super periculoasă era pentru doi polițiști înarmați și atât.Ocupati va de lucruri Mari ,de jafuri de milioane de euro ,de trafic de droguri.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap