blog-logo

Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi, în octombrie, la Braşov

Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi, în octombrie, la Braşov

Absolvenții unei forme de învățământ, promoția 2019, aflați în căutarea unui loc de muncă, au șansa de a intra pe piața muncii, la Bursa Locurilor de Muncă destinată lor.

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) organizează în data de 18 octombrie 2019 Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi, la Braşov, precum şi la nivelul celorlalte 41 de agenţii teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă.

„Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă o oportunitate pentru toți solicitanții de locuri de muncă interesați în a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă, conform pregătirii lor profesionale, sau sa se (re)orienteze profesional spre ocupații cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung”, precizează ANOFM, într-un comunicat remis Agerpres.

Deşi Bursa Locurilor de Muncă este destinată absolvenţilor, orice persoană aflată în căutarea unui loc de muncă poate participa, indiferent de vârstă şi de calificarea profesională, adaugă ANOFM.

Alte articole:   Brașovul, singurul oraș care se vrea cu pretenții din România, dar nu are colectare selectivă

Evenimentul are ca scop facilitarea accesului absolvenţilor la locurile de muncă disponibile şi interacţiunea directă cu agenţii economici.

Participarea la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi este gratuită atât pentru angajatori, cât şi pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

Programul, numărul estimativ al locurilor de muncă oferite de angajatori, precum și alte detalii, vor fi anunțate în timp util de AJOFM Brașov.

Foto: arhiva/independent.ie

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.