Urmărire în trafic pe străzile din Cristian. Un șofer băut, tracta o remorcă fără numere de înmatriculare

Urmărire în trafic pe străzile din Cristian. Un șofer băut, tracta o remorcă fără numere de înmatriculare

Polițiștii brașoveni au avut parte de o urmărire în trafic, miercuri seară, pe mai multe străzi din Cristian, după ce un șofer beat la volan nu a oprit la semnalele oamenilor legii.

Agenții au observat un conducător auto care circula pe strada Râului din Cristian cu un autoturism care tracta o remorcă fără numere de înmatriculare.

Oamenii legii i-au făcut semn să oprească, însă conducătorul auto a refuzat și a mărit viteza de deplasare. Echipajul de poliție a pornit în urmărirea șoferului pe străzile din Cristian reușind blocarea acestuia pe strada Laterală din localitate.

„Conducătorul auto a fost identificat ca fiind un bărbat, în vârstă de 53 ani, din județul Brașov. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că remorca nu este înregistrată, neavând montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0,19 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost sancționat contravențional, iar ca măsură complementară i s-a reținut permisul de conducere”, a informat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, subcomisar Alina Ivan.

Polițiștii au întocmit și dosar penal, pentru „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

Tot miercuri, un șofer din județul Covasna, a fost oprit în trafic de un echipaj de la Secția 5 Poliție Rurală Voila, pe DN 1, pe raza localității Viștea.

Alte articole:   VIDEO Circulația pe contrasens e mai „sigură”: îi vezi pe toți care vin din sens opus

În urma verificărilor polițiștii au observat că poliţa de asigurare obligatorie de răspundere civilă auto RCA era expirată.

Și în acest caz polițiștii au întocmit și dosar penal.

Foto: arhiva/digi24.ro

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.