Titlu de excelență PRO URBE pentru un pompier și un paramedic SMURD din Brașov

Titlu de excelență PRO URBE pentru un pompier și un paramedic SMURD din Brașov

Doi dintre salvatorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov au primit, joi, titlul de excelență PRO URBE, din partea Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică (ATOP).

Cei doi, un pompier și un paramedic SMURD, au fost premiaţi pentru modul exemplar de îndeplinire a misiunilor pentru salvarea vieții oamenilor.

În cadrul unei ședințe extraordinare, pompierul militar, plt.adj. Răzvan Câțu și paramedicul SMURD, plt. maj. Marius Lorenț au primit distincţia PRO URBE.

Plt.adj. Câțu Răzvan este unul din șefii gărzii de intervenție-stingere din cadrul Detașamentului 1 de pompieri Brașov și a participat la numeroase intervenții (incendii, inundații, deblocări, descarcerări) alături de colegi, pentru salvarea vieții oamenilor si animalelor, remarcându-se prin pricepere, îndemânare și bunele decizii luate la intervențiile complexe. Plt. maj. Lorenț Marius este paramedic SMURD și a dat dovada de profesionalism și mult tact pentru acordarea asistenței medicale și stabilizarea victimelor„, au precizat reprezentanții ISU Brașov.

Foto: facebook/isubv

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Container de decontaminare în curtea Spitalului Municipal Făgăraş
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.