Nelu Corbu (USR): „Când îi aud pe brașoveni că vor ca orașul lor să fie unul «turistic», mă iau nervii”

Nelu Corbu (USR): „Când îi aud pe brașoveni că vor ca orașul lor să fie unul «turistic», mă iau nervii”

Membrii USR se remarcă de la o zi la alta prin declarații șocante, prin care încearcă să atragă atenția asupra lor și a formațiunii din care fac parte. Nelu Corbu s-a remarcat prin promovarea sau contestarea unor proiecte la nivelul municipiului Brașov, cel mai probabil acesta țintind un post de consilier local.

Acesta a postat pe pagina personală de Facebook opinia sa asupra modului cum ar trebui să arate Brașovul viitorului:

„Cand ii aud pe brasoveni ca vor ca orasul lor sa fie unul «turistic»’ ma iau nervii… cine vrea turism, sa servească el la mese și sa stea după clienti pana dimineața, pe salariu minim, ca atata se plateste. Am muncit si eu cinci ani in restaurante si stiu cum e sa nu ai sarbatori, zile de nastere, weekenduri. Slujbele astea ar trebui sa fie o optiune doar pentru tinerii care sunt la inceput de cariera.
Eu vreau altceva pentru Brasov, vreau un oras dezvoltat, cu o piata a muncii legata de industriile creative, de IT, de viitor.
PS: a nu se intelege din postarea asta ca nu respect ospatarii sau persoanele care lucreaza in turism, din contra, ii respect si consider ca fac o munca foarte grea si lipsita de satisfactii financiare de cele mai multe ori”.

Bănuim și sperăm că viziunea USR asupra turismului nu se limitează la ospătarii care servesc la mese pe salariul minim… Și sperăm că USR nu își propune să distrugă cea mai importantă zonă turistică din România, unde, de exemplu, cele mai vizitate monumente istorice din țară sunt Castelul Bran și Cetatea Râșnov.

Loading...
  1. Sebi, mi-au dat lacrimile, cum duci tu gruja fata de oras, sincer! :)))

    Reply
  2. Cine mai crede ca ospatarii lucreaza pentru salariul minim? Domnul Corbu spera ca toti ospatarii se reprofileaza pe IT sau industrii creative?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap