Încă o firmă de top în Brașov – Endava a deschis un centru de dezvoltare software

Încă o firmă de top în Brașov – Endava a deschis un centru de dezvoltare software

Interesul companiilor de a dezvolta afaceri în domeniul IT la Brașov este tot mai mare. Iar faptul că în orașul de la poalele Tâmpei există specialiști în acest domeniu de vârf este demonstrat și de faptul că s-a deschis aici un nou birou al unei companii de top la nivel internațional.

Endava, aflată în top 5 companii software din România după cifra de afaceri înregistrată în 2018 (501,8 mil. lei – 106 mil. euro), anunță deschiderea a două noi birouri, la Brașov și Timișoara. Odată cu acestea, compania ajunge la șapte centre de dezvoltare software în România, după cele din Cluj-Napoca, Iași, București, Pitești și Târgu-Mureș.

În Brașov, Endava își propune să susțină membrii comunității software încă din primii ani de facultate și până la construirea unor cariere internaționale de succes. Conform conducerii companiei, cultura Endava are la bază oamenii și dezvoltarea continuă a carierei lor. Tocmai de aceea, compania se bazează pe dorința fiecăruia de a atinge excelența tehnică, susținându-i prin programeinterne pe care le implementează la nivel local și global.

Alte articole:   Făgărașul are prima aplicație pentru telefoanele mobile: Făgăraș City App (Video)

Endava avea la sfârșitul lunii martie 2790 de angajați în România. Pentru biroul din Brașov, compania a început deja recrutările în câteva domenii: dezvoltare software, testare automată, analiză de business și DevOps. Mai multe informații despre pozițiile deschise pot fi aflate de pe site-ul de carieră al companiei: https://careers.endava.com/en/Explore-Locations/Central-Europe/Brasov.

În iulie 2018, Endava s-a listat la Bursa din New York,  sub simbolul DAVA. La un an de la listare, Endava a ajuns la o capitalizare aproape dublă, 2,07 miliarde de dolari, pe 26 iulie 2019. Prețul pe acțiune a înregistrat, de asemenea, o creștere de 91.5%, ajungând la 38,31 de dolari de la o valoare inițială de 20 de dolari pe acțiune la 26 iulie 2018.

Alte articole:   De la EURO 2 la ZEV (ZERO EMISSION VEHICLES) în transportul public brașovean

Endava aduce soluții de Digital Evolution, Agile Transformation și Automation

Endava este o companie de servicii IT, cu peste 18 ani de experienţă în domeniu, lucrând cu unele dintre cele mai cunoscute branduri în industrii precum cea Financiară, Asigurări, Telecomunicaţii, Media şi Technologie, Retail şi Bunuri de consum. Prin soluţiile sale de Digital Evolution, Agile Transformation şi Automation, Endava îşi ajută clienţii să atingă un nivel mai ridicat de interactivitate, flexibilitate şi eficienţă.

„Extinderea în Timișoara și Brașov face parte din strategia de dezvoltare a companiei noastre, Endava având deja un hub IT regional aici. Competențele inginerilor din domeniul software, calitatea facultăților cu profil tehnic și potențialul foarte bun de creștere ne-au convins să alegem Timișoara și Brașovul, pentru cele mai noi centre de livrare Endava din România”, a declarat Claudiu Constantinescu, Regional Manager pentru Europa Centrală la Endava.

Compania are 5.573 de angajați în sediile sale din America de Nord, Europa de Vest și centre de livrare în România, Moldova, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Argentina, Uruguay, Venezuela și Columbia.

Alte articole:   O ursoaică i-a "controlat" rucsacul unui brașovean care se afla la Lacul Sfânta Ana!
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate