Corona îşi aşteaptă fanii sâmbătă, la meciul cu CSM Slatina

Corona îşi aşteaptă fanii sâmbătă, la meciul cu CSM Slatina

După trei victoria obţinute în urma unor jocuri foarte bune, handbalistele Coronei speră să păstreze cele trei puncte şi în partida cu CSM Slatina, care se va disputa sâmbătă, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor “Dumitru Popescu Colibaşi” din Braşov.

Chiar dacă echipa pe care o antrenează ocupă primul loc în clasament, antrenorul principal Ion Crăciun îşi doreşte foarte tare ca fetele să rămână la fel de mobilizate pentru că sâmbătă vor avea în faţă o echipă care va veni hotărâtă să profite de orice greşeală.

„Slatina este o echipă periculoasă pentru că se bate să nu se înfunde în partea periculoasă a clasamentului şi asta o face să se agaţe de orice greşeală pe care o simte la advdersar. Din acest motiv, noi trebuie să fim foarte atenţi pentru a nu fi prinşi în ofsaid. Sperăm ca Sorina Tîrcă să nu aibă nimic foarte grav în urma accidentării de la genunchi şi să revină repede alături de fete. Ea va face investigaţii şi vom vedea cât de repede poate reintra”.

Tehnicianul a apreciat jocul bun al echipei la Bistriţa dar mai ales determinarea fetelor şi felul în care au jucat ca o echipă.

„Am făcut un joc foarte bun la Bistriţa, fetele m-au surperins tare plăcut prin felul în care au luptat ca o echipă şi sper să reuşim să păstrăm acelaşi ritm bun şi aceeaşi atmosferă cât mai mult timp. Mă aşteptam să fie determinate., dar ceea ce au arătat ele în teren la Bistriţa, este ceea ce îmi doresc să văd în continuare meci de meci”.

Ion Crăciun a mai adăugat că speră ca în pauza competiţională toate cele trei străine să reuşească să primească permisele şi să poată juca la reluarea campionatului.

„În curând urmează o pauză competiţională, timp în care sperăm să reuşim să le avem în teren şi pe jucătoarele străiine care nu au putut juca până acum. Îmi doresc fioarte tare să menţinem acelaşi tonus bun. Fetele se pregătesc bine şi trebuie să facem totul pentru a nu face paşi greşiţi. Avem nevoie săp intre şi jucătoatele străine pentru a avea dubluri pe posturi ca să nbu interbină şi oboseala excesivă la unele jucătoare”.

În altă ordine de idei, s-au pus deja îăn vânzare biletele online pe site-ul www.bilete.ro, pentru meciul cu CSM Slatina. Preţul unui bilet este de 15 lei intrare generală.


Alte articole:   Românii au apelat mai responsabil serviciul 112. Apelurile non-urgente au scăzut
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.