S-a dat startul înscrierilor la Festivalul Sport Montan Săcele

S-a dat startul înscrierilor la Festivalul Sport Montan Săcele

Alergători, orientariști, parapantiști, mountain-bikeri și cei care vor să-și depășească limitele sunt așteptați să se înscrie la Festivalul Sport Montan Săcele “o competiție sportivă pentru toată lumea” ce reunește un mix interesant de probe.

Festivalul Sport Montan Săcele, ce va avea loc în weekend-ul 19-20 octombrie la Săcele, în Masivul Piatra Mare, își propune să aducă la final de sezon, la un loc, oamenii care își exercită pasiunile pe munte, mai exact, alergători, orientariști, parapantiști, mountain-bikeri și, pe viitor, cățărători.

Organizatorii au pregătit mai multe probe sportive: orientare  sportivă ăn pădure, cursă de mountain bike, parapantă la punct fix și 3 probe de alergare montană. La acestea se adaugă cursa copiilor, cursa persoanelor cu dizabilități și cursa populară.

Concurenții vor urca din centrul Săcelelui, până pe Vârful Piatra Mare, vor alerga pe fosta graniță dintre Țara Românească și Austro-Ungaria, se vor răcori la Peștera de Gheață, vor bea câte un ceai la Cabana Sava din Bunloc și la Cabana Piatra Mare, vor privi din zbor Săcelele și Brașovul, iar dacă nu le vor da bătăi de cap hărțile de orientare sportivă, la final vor fi cu toții împreună, oameni de munte și iubitorii de sport.

Mai multe informații și înscreri pe site-ul sportmontan.ro.

Alte articole:   Când se colectează deșeurile reciclabile din zonele administrate de Comprest, în municipiul Brașov
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap