Măsuri pentru combaterea căpuşelor, la Braşov

Măsuri pentru combaterea căpuşelor, la Braşov

De ieri a început procedura de dezinsecție pe domeniul public și tratamentele de combatere a căpușelor pe suprafata domeniului public si privat al Municipiului Brasov.

,,Substantele utilizate sunt : Cymina Plus, avand substanta activa cypermetrin folosite pentru combaterea insectelor adulte si Biopren 50 LML, insecticid pentru combaterea larvelor, avand substanta activa S-metopren.

De asemenea, s-au folosit tratamente pentru combaterea capuselor in zonele de agrement ( parcuri, locuri de joaca etc) din municipiul Brasov. Substanta utilizata este : Deltabios , avand substanta activa deltametrin.

Produsele mentionate se regasesc in Registrul National al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umana de catre Ministerul Sanatatii si fac parte din grupa Xn si Xi de toxicitate.

În perioada executiei tratamentelor pentru combaterea capuselor si a serviciilor de dezinsectie pe domeniu public si privat, apicultorii trebuie să își ia toate masurile care se impun in vederea protejarii familiilor de albine din municipiu”, potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap