Andrieș iese la pensie – concert caritabil în beneficiul HOSPICE Casa Speranței

Andrieș iese la pensie. Nu este doar un anunț, ci este titlul turneului pe care îndrăgitul muzician îl va realiza în marile orașe din țară. La Brașov va ajunge pe 7 octombrie, la Sala Patria, de la ora 20.00 și va urca pe scenă alături de vechii săi prieteni: Berti Barbera, Călin Grigoriu, Ioana Mîntulescu și Sorin Romanescu.

Toate încasările concertului de la Brașov vor fi donate fundației HOSPICE Casa Speranței, muzicianul fiind un vechi prieten și susținător al acestei cauze.

Nu e primul concert caritabil dedicat fundației HOSPICE Casa Speranței. Am aflat despre scopul si activitatea organizației de la un prieten bun acum câțiva ani si de atunci, de câte ori putem – mă refer la mine și prietenii mei care participă la concert – sprijinim după puterile noastre efortul pe care cei de la fundatie il fac zi de zi – si e si felul nostru de a le multumi pentru acest gest deosebit”, a declarat Alexandru Andrieș.

Biletele sunt disponibile pe spectacolebrasov.ro, la casa de bilete a Sălii Patria, Librăria Șt. O Iosif sau la sediul HOSPICE Casa Speranței din str. Sitei nr. 17A. Prețul unui bilet este de 75 de lei.

Muzician, arhitect, poet, artist plastic, simbol al unei generații și mentor al generațiilor care au urmat, Alexandru Andrieș a lansat peste 80 de materiale discografice în ultimii 35 de ani și a susținut peste 3.000 de concerte.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.