Firma pentru administrarea de asociații de proprietari din Brașov – ce avantaje oferă aceasta

Firma pentru administrarea de asociații de proprietari din Brașov – ce avantaje oferă aceasta

Marile orașe au dat startul administrării de asociații într-un mod modern și diferit. Este vorba de firme independente, dar autorizate de primării, ce pot presta servicii complete ce țin de asociațiile de proprietari. Mai mult decât atât, în variantele de acest gen sunt incluse servicii moderne ce înlocuiesc metodele clasice.

  • Digital Property este un nume cunoscut pe această nișă, firma ce activează pe piața din Brașov și deține autorizația necesară din partea primăriei Brașov. Digital Property este oarecum emblema unei noi generații de servicii. În contextul zilelor moderne, când plătim nici măcar cu cardul, ci cu aplicațiile instalate pe telefon, când totul este wireless, contactless, asociațiile de proprietari trebuiau să își upgradeze și ele serviciile și modul de colaborare cu proprietarii.

Ce presupune colaborarea cu o firmă ce administrează asociații de proprietari

Modul în care  o astfel de firmă lucrează înseamnă un avantaj de ambele părți, un win – win pentru ei ca firmă, dar mai ales pentru proprietari. Presupune tot cumulul de servicii ce ține de asociația de proprietari trecut în responsabilitatea firmei. Lucrurile merg mai eficient, rapid, mai comod și mai practic am putea spune.

Alte articole:   Făgărașul are prima aplicație pentru telefoanele mobile: Făgăraș City App (Video)

În cazul celor de la Digital Property vorbim despre servicii de administrare asociatii de proprietari Brasov ce includ administrare tehnică, contabilă, casierie, ce ține de avizier. Orientarea spre client și modul în care se raportează la serviciile moderne și inovatoare sunt doar câteva dintre avantaje.

Colaborarea în sine presupune transparență în primul rând. Unul din marile avantaje se referă la aplicația pe care orice proprietar o poate accesa. Aici pot fi vizualizate oricând, în timp real, situațiile locatarilor. Sunt incluse date despre situația financiară, pot fi introduse indecşii de apă – caldă și rece după caz -, pot fi consultate în amănunt datele despre facturile la utilități comune, la cheltuielile individuale. De asemenea, aceeași aplicație împreună cu avizierul online, permite realizarea de solicitare a modificării de număr de persoane ce locuiesc într-un imobil.

Alte articole:   De la EURO 2 la ZEV (ZERO EMISSION VEHICLES) în transportul public brașovean

Se pot seta notificări, se pot realiza plăti, așadar o aplicăție de acest gen îi ajută pe proprietari să nu mai depindă de un clasic program la caserie, la ghişeu, așa cum se obișnuia în anii trecuți. Nici  nu mai trebuie să fie atenți lunar la afișarea listelor, întrucât datele acestea sunt ușor de accesat.

Servicii online și modalități de plată mai variate

Digital Property implementează sisteme moderne și aplică regulile updatate la vremurile curente. Așadar, în cadrul asociațiilor de proprietari pe care le administrează, implementează și serviciul de plată online, cu modalități diferite – prin intermediul aplicației mobile Deskis, prin cont bancar, cu card, prin POS direct la sediul asociației sau prin PayPoint. Soluții adaptate pentru preferințele fiecăruia înseamnă desigur mai multă flexibilitate și avantaj major pentru orice proprietar.

Servicii complete

O dată decisă colaborarea, firma în cauză preia toate responsabilitățile, asigurând inclusiv servicii de curățenie, o necesitate constantă.

Alte articole:   Ploi torențiale, vijelii și grindină, în weekend!

Din punct de vedere al serviciilor de administrare contabila asociatii de proprietari Brasov sunt incluse toate nevoile de calculare și menținere a evidenței de cheltuieli și penalități. Registrul de casă, actualizarea registrului de fond de rulment și de reparații sunt de asemenea responsabilități incluse aici.

Din punct de vedere tehnic sunt incluse și munca de teren, în sensul în care firma își asumă să mențină o comunicare deschisă și constantă cu proprietarii, să verifice spațiile comune, să asiste și să supravegheze orice lucrare făcută. Nu doar atunci când se impune o nevoie, o reparație vor exista măsuri luate, ci preventiv, se impune verificarea periodică a zonelor precum subsoluri, ascensoare, căi de acces, instalații electrice etc.

Toate serviciile pe care Digital Property le prestează sunt menționate și detaliate în cadrul paginii oficiale, digitalproperty.ro. Altfel spus, ceea ce o astfel de firmă oferă se referă la servicii de calitate, mai flexibile și mai mult adaptate stilului de viață modern și actual. Setând un trend în acest sens, o astfel de firmă dă tonul unui nou val de schimbări la nivel de asociații de proprietari. Unii încă speră ca și în orașele mai mici să existe astfel de oferte. 

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate