Dan Cămârzan a scăpat de arest și a fost internat într- o clinică de psihiatrie

Dan Cămârzan a scăpat de arest și a fost internat într- o clinică de psihiatrie

Fostul milionar brașovean, care şi-a ucis bunica, prin sugrumare, a ieşit din arest şi a fost internat într-o clinică de psihiatrie.

După ce la începutul lunii august, expertiza psihiatrică, făcută cu forța, deoarece Cămârzan nu și-a dat acordul, a arătat că în momentul comiterii crimei, acesta nu se afla în deplinătatea facultăților mintale, procurorii care se ocupă de cazul milionarului au cerut internarea forțată a acestuia într-o clinică psihiatrică.

Astfel, brașoveanul a fost scos din arest și internat provizoriu într-un spital de psihiatrie. Măsura internării provizorii s-a făcut pe baza unei expertize medico-legale psihiatrice și a unei hotărâri judecătorești.

Decizia luată de procurori este una total neobișnuită, în condițiile în care, de cele mai multe ori aceștia se opun măsurii de eliberare din arest a inculpaților.

În cazul de față, însă, chiar ei au fost cei care au solicitat acest lucru, în baza unei expertize medico-legale psihiatrice și a unei hotărâri judecătorești.

Măsura poate fi însă revocată în cazul în care se observă o îmbunătățire a stării de sănătate a lui Dan Cămârzan.

Brașoveanul rămâne la dispoziția organelor de urmărire penală, însă nu o mai face din postura de arestat.

Omul de afaceri este acuzat că și-a ucis bunica, în vârstă de 93 de ani, pe 6 mai 2019, pe fondul unui conflict spontan. A doua zi a fost arestat preventiv, iar ulterior, cercetat pentru comiterea infracţiunii de ”omor” în forma violenţei în familie.

Alte articole:   Săptămâna de Rugăciune pentru Unitatea Creștinilor 2020 la Brașov

Cămârzan s-a făcut remarcat în trecut după ce a pornit pe canalul său de YouTube un serial intitulat „I am God” dar și printr-o serie de declaraţii bizare: a spus că este adept al mişcării suveranilor, oameni care nu recunosc autoritatea statului şi nici nu vor să aibă acte de identitate.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap