Bărbat din Braşov fără permis de conducere, implicat într-un accident

Bărbat din Braşov fără permis de conducere, implicat într-un accident

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere  și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

,,În fapt, un bărbat, în vârstă de 34 ani, care a condus un autoturism pe strada Alexandru Vlahuță din municipiul Brașov, a intrat în coliziune față-spate cu un alt auto, în urma impactului rezultând doar pagube materiale.

Cu ocazia verificărilor efectuate, cadrele de poliție au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere. Conducătorul auto a refuzat să se supună testării cu aparatul etilotest și, totodată, fiind condus la o unitate medicală, a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Acesta a fost reținut pentru  24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov, iar ulterior, instanța a dispus măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, potrivit subcomisarului Alina Ivan, purtător de cuvânt al I.P.J. Braşov.

Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.