blog-logo

Femeie din Braşov agresată de un bărbat

Femeie din Braşov agresată de un bărbat

Lucrători din cadrul Poliției Stațiunii Predeal au emis ordin de protecție provizoriu față de un bărbat în vârstă de 68 ani din localitatea Predeal, județul Brașov.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 08 septembrie, în jurul orei 22.00, pe fondul unor discuții în contradictoriu, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe soția sa, în timp ce se aflau la domiciliul comun din orașul Predeal.

„În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există risc iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză și au dispus evacuarea temporară a acestuia din locuință”, se precizează într-un comunicat de presă al Poliției.

De asemenea, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și lovirea sau alte violențe, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor, potrivit I.P.J. Braşov.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.